OneMind

Datum:
Igår joggade vi till skogen för lite intervallträning i en backe. Vi sprang upp för backen så fort som vi bara orkade och sen gick vi ner. Så gjorde vi ett antal gånger innan vi joggade hem igen. Backen var lite över 100 meter tror jag. Det känns som att det är dags att tag i träningen till nästa agilitysäsong nu!
 
Idag var vi och tränade i ridhuset, så som jag har längtad till att få träna agility :D Riktigt kul var det! Två av klubbens medlemmar har varit på en kurs om OneMind-systemet, så vi fick lära oss lite om det. Så som jag har förstod det handlar det om att göra det enkelt för hunden. Det hela är ganska simpelt när man tänker efter... De har en lista på vad hunden går efter när man kör agility.
 
1. Rörelser, tempoväxlingar.
2. Position. Vart vi är placerade.
3. Ögonen/huvudet
4. Bröst. 
5. Ben/fot/tå
6. Armarna
7. Rösten
 
Lite roligt att rösten och armarna är i slutet på listan, vi agilityförare brukar ju vara ganska bra på att härja och flaxa med armarna ;) Det var en jätterolig träning, men tyvärr vääldigt kallt vilket ledde till att jag höll på att frysa ihjäl och vi fick åka hem innan träningen var slut... :( Frös mest om händerna och tårna, o så ska man röra på tårna när man fryser om de... Då är det ju en fördel om man har någon känsel i tårna *suck*
JÄVLA VINTER
 
 
 
 
 

Kommentera här: