Höst

Datum:
Hej!
Igår var vi och tränade agility på klubben :D Ville fick följa med då vi skulle träna ensama :) Han tyckte det var jätteskoj, men han blev trött ganska snabbt. Det märks att han inte har kört på länge för hans hoppteknik var riktigt kass, haha :P Han hoppa av jättelångt från hindrena ;P Vi tränade mest på tunnelsug och gungan, men även de två andra kontaktfältshindrena. Diza måste verkligen få bra tunnelsug då det händer att jag hamnar efter henne ibland och då kollar hon på mig istället för på tunneln, och så missar hon den. Saga var jätteduktig, och det kändes riktigt bra :)
 
Idag började vi dagen med en långpromenad. Tjejerna fick vara lösa en liten bit när vi gick över skogen, så de sprang runt och lekte lite. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt och vilat upp oss då vi ska tävla imorgon. Det känns som det var en evighet sen vi tävlade sist, så det ska bli riktigt kul! Det är ettan först så vi behöver inte åka förns kvart över 10, sovmorgon helt enkelt ;)
 
                           
  
 
Jag är nog inte den ända som har märkt att hösten närmar sig med stormsteg! Eller ja, det är nog redan höst ;)  Det börjar bli riktigt kyligt ute, termometern har faktiskt visat under 0 några gånger och några löv börjar falla. Längtar till man kan ta sånna bilder som den här över :) Den är från hösten 2012.
 
Elin o Olle

Längtar oxå tills man kan höst fotografera igen :D

2013-09-29 @ 00:01:52
URL: http://elinalbertsson.weebly.com/

Kommentera här: