Vallning och bad!

Datum:

Hej!
Idag har Diza fått valla. Det var jätteskoj enligt henne ;) Hon har inte vallat på länge så hon var lite taggad, skulle man kunna säga :P Hon körde sitt egna lilla race och drog iväg med fåren, ajabaja! Men då fick hon mig efter sig ;) Men sen satte vi på henne lina och då gick det mycket bättre! :)
Saga fick också valla lite. Förut var hon helt ointresserad av vallning och tyckte att fåren var läskiga. Men nu tyckte hon att det var lite kul att få fåren att röra på sig :)

Efter att vi hade vallat började vi ösa ut gammalt hö från fårhuset. Det var riktigt jobbigt! Men det var varmt också, och det gjorde väll det hela ett snäpp värre ;)

Eftersom det var så varmt så bestämde vi oss för att gå ner till sjön så att hundarna skulle få bada. Mina prinsessor gick givetvis inte ner frivilligt... Men jag släppte ner de i vattnet så simmade de till land. Det var första gången Diza simmade, och det gick jättebra! Hon simmade ganska lungt och fint, och jag tror faktiskt att hon kanske kanske tyckte det var liiite skönt ;)
Saga doppade tårna (tassarna) i vattnet frivilligt, ett stort framsteg eftersom hon inte ens velat gå i vattenpölar tidigare ;)

Kommentera här: