Söndag

Datum:

Hej.
Älskar dagens väder, så skönt att ligga i solen och bara ta det lugnt. Hundarna är dock väldigt osmarta som ligger o flämtar i solen istället för att lägga sig i skuggan, men vem vet, de kanske också vill bli bruna.

Det är så himla härligt med sommarlov, nästan inga måsten utan bara ta det lugnt! Det är en härligt känsla att knappt veta vilken dag det är idag, jag blev faktiskt tvungen att kolla upp det i mobilens almanacka. Men söndag är det, och det fick bli dagens rubrik. På onsdag ska vi tävla i Fagersta, och på fredag drar vi iväg till Karlstad. Där ska vi tävla lördag+söndag :)

Det börjar också närma sig hundlägret! Innan det kommer Andrea hit och stannar här några dagar innan vi åker tillsammans till lägret. Det om nåt ser jag fram emot! :)





Hursomhellst så får dogsen ta det lugnt idag, det är för varmt för att de ska orka göra något. Men framåt kvällen när det börjar svalna ska jag nog träna lite starter med Diza. Hon är lite osäker när hon får starta och ibland tjuvstartar hon, så det känns som att det är lika bra att klargöra det för henne ;)

Ska snart ta och borsta tjejerna. De ser ut som att de inte har blivit borstade på säkert 100 år... En del hår i deras öron ska också klippas bort. Så det är väll lika bra att sätta igång nu på direkten ;)

Kommentera här: