SCIO-scanning

Datum:

Hej!
Nu har vi varit på scanningen, det var riktigt spännande! Den här gången var det Saga och Diza som fick kollas upp.
Tänkte berätta lite om det vi fick reda på, börjar med Diza.
Hon hade 23000 i stress, de ska ligga runt 15000. Hennes värden var rätt bra. Hon tog upp 100% av maten. Hon såg även att hon har problem med "kisseriet", vilket hon har eftersom hon kissar inne ibland. Hon var inte rumsren när vi köpte henne, och är fortfarande inte det. Men olyckorna händer inte ofta, kanske någon gång i månaden. Men ibland kan det hända när man precis varit ute med henne? Jättekonstigt är det och hon trodde att det kan vara något med njurarna... Hennes känslor var att hon var väldigt nyfiken, perfektionist, lustfylld, okontrollerbar, stolt, orolig och lite "det skiter väl jag i".
Man skulle nästan kunna säga att hon har adhd, fast på ett positivt sätt ;)



Sagas värden hade blivit mycket bättre! Och efter att vi bytt hennes foder så tar hon nu upp 44% av maten, förut tog hon bara upp 16%, så det har blivit bättre men inte helt bra. Hennes stress låg på 25, vilket var lågt men det kan även betyda att hon har lätt för att gå upp i stress. Mot Diza som är mer "speedad" hela tiden. Hennes känslor var inte så roliga... De var att hon var arg, kände sig övergiven, hade en känsla av hopplöshet, kände sig bedragen, men hon ville ändå inte skapa några konflikter. Allt det kan bero på att hon känner sig undanskuffad eftersom Diza tar så mycket plats och hon vågar inte säga ifrån... Eller så kunde det vara för att hon har löpt.



Sagas anteckningar...

yvonne

Skönt att Sagas värden blivit bättre. Inte kul med hennes känslor av övergivenhet. Du kanska ska göra saker enbart med henne, där inte Diza är med?

2013-04-20 @ 19:42:31
Lollo

Vart kan man göra de? :) Och vad kostar de på ett ungefär? :)

Svar: Vi gjorde det hos en tjej som bjuder hem en som har en sån maskin :) Hennes hemsida heter http://www.jyckefix.se/ så om du är intresserad så kan du ju mejla henne och fråga. Tror att det kosta 270kr för en halvtimma, så jag tog Saga en kvart och Diza en kvart :)
Nea Dahlberg

2013-04-21 @ 13:18:33
URL: http://vovzits.blogspot.com
Ullis

Kostade 370:- för en halvtimme:)

2013-04-23 @ 06:47:30
Lollo

Okej, tack så mycke. Måste verkligen kolla upp de, blev sugen på att göra de med mina när jag läst ditt inlägg. :)

2013-04-23 @ 09:46:08
URL: http://vovzits.blogspot.com

Kommentera här: