Hejdå Troja

Datum:

Halloj!!
Är Påväg hem från agilityträningen i Ridhuset :) Troja fick också köra lite :) Saga var jätte peppad :D Det är lite svårt att veta hur man ska köra med Saga för ena dagen kan hon vara jätte snabb och andra dagen kan hon vara jätte seg... Jättekul när hon verkligen försöker iallafall :)
Troja fick också köra. Gick sådär... Hon sprang på mycket när det var rakt!
Nu har vi sagt hejdå till Troja, Madde var precis här och hämta henne. Jag tror att Saga blev lite ledsen när hon åkte...

Imorgon får vi veta om vi får köpa hunden eller inte. Jag hoppas på det bästa! Håll tummarna för oss nu!

Anonym

Hej,Nea va kul att ni får köpa ( Ulla )får träffa henne när jag kommer hem Troja såg ut att ha det toppen.Här nere är det varmt o skönt solar o badar ska på utflykt snart.Hälsa mamma vi höres skötte sig Troja? eller var de första o sista gången hon var hos er.

Svar: Ja, det ska bli jätteskoj att få hem lilla Ulla! Det var jätteskoj att ha Troja här, hon skötte sig bra ;) Vi döpte om henne till prinsessan, för hon var som en sån ;) Hoppas du har det bra och du får komma hem snart och hälsa på "Ulla"!
Nea Dahlberg

2012-11-27 @ 01:41:48
Ullis

Vilka fina hundar:)))

Svar: Hihi jaa ;)
Nea Dahlberg

2012-11-27 @ 09:12:49
Marie-Louise

Hej igen glömde bara säga att systrarna är ju för söta hoppas du tyckte de var kul att ha Trojan nu har du provat med två shelti visst är det roligt dom är ju bara för mysiga.Kul på Lördag !!

Svar: Det var jättekul att ha Troja här!
Nea Dahlberg

2012-11-28 @ 01:44:27
josefin

Vilka fina shelties!!

2012-12-01 @ 08:30:35
URL: http://sheltiesolo.weebly.com

Kommentera här: