Vallning, halvbrorsa och TRT hundhalsband

Datum:
Har ju inte bloggat någonting, men nu var det dags :) 3 roliga saker som har hänt, kort sammanfattat, kommer här:
 
Igår fick Diza valla :) Jag vet inte riktigt hur jag ska säga att det gick... Ibland gick det riktigt bra, men ibland var det K-A-O-S :P Fast hon sprang inte iväg med fåren den här gången, så det går iallafall framåt! ;)  
 
 
 
En liten rolig sak är att en kompis har köpt en blå sheltie som heter Jeff... Och det är Dizas halvbror! De har samma pappa, Sommerville Mr Nice Guy. De är lite lika tycker jag :) Men Jeff är grövre och har mer päls.
 
Jeff är över, Diza är underst.
 
 
 
 
Jag har nu skapat en sida på facebook där jag säljer mina hundhalsband :) Den heter TRT Hundhalsband, så gå in på facebook och gilla sidan! ;) Kommer antagligen börja göra koppel snart också :)
 
 
 
Linn

Hej jag Har kollat och gillat Facebook sidan! :) men jag undrar om du kan lägga ut video på hur man gör eller länka till den videon där du lärde dig?! :) det skulle också vara kul om skrev vart du köpte alla saker som man behöver för att göra sånna halsband? :)
/Linn och Scott

2013-09-14 @ 15:06:05
URL: http://teamsz.blogg.se
Julia

Sjukt snygga halsband! Skaffa kanske en med döskallar senare ;) Vi använder flitigt den egengjorda leksaken från dig. Speciellt nu på agility kursen.

https://www.facebook.com/groups/641321965898395/?ref=ts&fref=ts(hundungdomar. Har runt 11 medlemmar just nu)vi har precis startat en grupp för unga hundägare och undrar om du vill vara med? Varje månad kommer en trick utmaning med pris för den vinnande(lottas) även att läggas ut. Intresserar det dig så bjud även in andra vänner är! :)

2013-09-17 @ 20:18:02
URL: http://teamcrazypaws.blogg.se
Elin

Härliga färger!

2013-12-03 @ 20:12:25
URL: http://www.fluffmonster.blogg.se

Kommentera här: