Andra utomhustävlingen för i år

Datum:

Hej!
Nu är vi på väg hem efter årets andra utomhustävling :) Det var kluriga banor men ändå roliga :) Tänkte berätta lite om hur det gick


Agility A: gick rätt bra, fast hon hade inte så bra fart. Men vi diskade oss på en tunnel som låg under a-hindret, hon skulle ta tunneln men sprang upp på a-hindret istället ;)
Sagas gunga var jättebra :)


Agility B: Sämsta loppet på dagen... Hon lyssnade knappt någonting, kollade på allt som var utanför planen o ja, var allmänt okoncentrerad.

Fick köra med Kine det här loppet :) Vi diskade oss på tredje eller fjärde hindret, hon tog också a-hindret istället för tunneln ;) Men det var skoj o köra med henne!


Hopp A: Bestämde mig för att vara mer bestämt och att hon inte skulle kolla på allt runtomkring, och det funka. Nollat men med nån sekunds tidsfel, vi kom 5.


Hopp B: Saga var koncentrerad så jag är nöjd :) Men farten var inte den bästa så vi fick tidsfel.

Fick köra med Schomi här också, och det gick undan! Herregud vad fort det gick :o gick bra fram till slalom, då hon missa siiiista porten! Så vi tog om... Känns tråkigt att köra om, man vill ju hellre springa vidare så att det blir roligare för hunden. Men samtidigt så går det liksom inte för då är det långt till nästa hinder och hunden är 100 meter framför än ;)
Men kul var det iallafall!

Kommentera här: