Nu är vi klara!

Datum:

Åh herregud, vilken dag... Jag har fått svar på stora frågor! Saga har bland annat dåliga värden i det mesta! Hon behöver B-vitamin och E-vitamin och hon tål inte mjölk, mjöl eller socker! O nu vet jag även varför hon är okoncentrerad, hon tar bara upp 16% av maten hon äter, hon får för lite näring till hjärnan och ORKAR inte koncentrera sig... SÅ NU MÅSTE VI BARA HITTA ETT FODER SOM HON TÅL! Stackars Saga, hon har ju inte fått tillräckligt med näring. Saga kände sig också undanskuffad i och med Diza. Alltså tex om jag sitter o klappar Saga kan Diza komma o "putta bort" Saga. Men det visste vi ju redan sen innan.

Ville då, jo, han hade bra värden. Alltså drack tillräckligt m.m. Han hade en chock djupt rotad, det är från när han blev påflugen/attackerad av en hund. Sköldkörteln är i obalans, kan vara därför han gör utfall... Han känner även skuld efter utfall om man blir irriterad på han.

Är så glad över att vi fick reda på allt det här! Det är så skönt att faktiskt få veta hur de mår, o nu kan jag hjälpa de. Ska bli riktigt spännande att se om det blir bättre!

andrea

Jag kan starkt rekomendera orijen som foder! Mille går på det och det funkar super! Om det säljs där kan ni ju testa vom og hundemat, det lär vara superbra ;)
Men hur gick det till? Vad kostade det?

2013-01-19 @ 16:11:38
URL: http://sporthund.blogg.se
Emelie

Men oj? Hur kan dom se allt detta på lite prover? Eller hur gjorde dom? :)

2013-01-19 @ 16:19:58
URL: http://egenvilja.wordpress.com
yvonne

Skönt att ni fick svår på några funderingar. Det är ju så himla häftigt vad Eliis kan få fram.

2013-01-19 @ 16:22:35
Lalitta

sv: aa halsband osv bäddar, bur...

2013-01-19 @ 17:51:28
URL: http://gladasvansens.blogg.se

Kommentera här: