Dagens träning

Datum:
Idag var det träning i Kungsör som stod på schemat... Det var jättekul och skönt att få träna inomhus! ;) Vi körde banan från VM 2009... Fast vi blev tvugna att bygga om den lite för hela fick inte plats. Så det blev en litet belöningsstopp mitt i banan också ;) 
Saga var lika okoncentrerad idag... Hon kolla på andra saker nästan hela tiden och på filmen missa hon ett hinder som var rakt framför henne? Trodde hon skulle vara pigg och koncentrerad nu när hon inte hade kört på typ 1 vecka... Det blev iallafall bättre sen när vi bytte belöning till leksak istället ;) I slutet körde vi ett U runt hela hallen, det tyckte Saga var kul och hon sprang på riktigt bra :) Mamma filmade bara en gång, tror faktiskt att det var gången som det gick sämst :P Men ni får se den ändå ;)
 
Diza fick testa balansen för första gången idag! Hon tyckte den var läskig i början och smög fram. Men sen i slutet sprang hon upp på den utan att vara rädd ;)
 
Anonym

Nu vill jag verkligen inte pika eller något. Men VARFÖR tränar du så fruktansvärt mycket med Diza? Hon fyllde NYSS åtta månader. Det sliter sjukt mycket på kropparna att de ska köra slalom, rekommenderas tidigast vid ett års ålder. Varför stressa? Hon ser inte säker ut, är det inte bättre att göra bra grunder och få henne snabb osv vid tunnlar och hopphinder? Verkligen inte bra om man vill att hunden ska hålla! ://

2013-01-09 @ 21:18:20
URL: http://letwix.webdon.nu

Kommentera här: