Tävlingen igår...

Datum:
Igår var vi o tävla i Askersuns ridhus... Det var väldigt kallt med roligt!! 
AgilityA:  Jag hann gå 1 meter innan hon tjuvstarta, haha. Lite övertaggad hund ;P Så jag hann inte med att visa på andra hindret så då blev det en vägring. I slalomet missade hon ingången så det blev en vägring där med. Vi fick lite tidsfel också... I övrigt så kändes loppet väldigt ostabilt :P Vi kom på 12:a.
AgilityB:  Kändes inte lika ostabilt då när hon hade fått kört ett lopp :) Slalom på "fel" sida gick bra :) Hon var dock nära att få en vägring på sista tunneln...  Nollat lopp o vi kom 5:a.
HoppA: Kände att jag var ivägen för henne ibland... Men det gick bra ändå. Vi nollade (förutom 0,28 s tidsfel) och kom 8:a.
Fick även köra Casper i Hopp! Vilket gick jättebra och vi vann! :)
HoppB: Blev så stolt över Saga! För att hon hade jättebra fart när det var sista loppet! I vanliga fall så brukar hon vara trött då och bara lulla runt, men icke sa nicke, inte igår ;) Vi kom 5:a. Det var jättebra av Saga att komma 5:a när det var en springbana, då gäller det ju iprincip bara att ha en snabb hund och då brukar Saga inte placera sig så bra. Även fast hon kör felfritt...
 
 
Är så glad över att Saga hade fart i alla lopp. Och att hon nolla 3 av 4 lopp (dock med liite tidsfel i ett men spela roll ;)  )
Diza skötte sig jättebra som hejarklack ;P ;D Nää men hon var jätteduktig och kunde slappna av även fast en massa hundar skällde och det var rörelse hela tiden. 
Såååå stolt över mina små tjejer :)
 
Här kommer en film från igår. Det är Sagas AgilityB lopp och hennes HoppB lopp. +Caspers lopp.
KOLLA I FULLSKÄRM OCH I HD, ANNARS TROR JAG INTE NI SER NÅGOT ;P
 
 Totalt opassande musik också haha :P
 
yvonne

Du ska absolut vara stolt över både Saga och dig själv, ni är så duktiga båda två. Saga höll ihop bra trots 4 lopp och ni knappar in på tiden mer och mer :) Jätte snyggt lopp med Casper oxå ;)

2012-12-10 @ 19:48:19

Kommentera här: