Jullov!!!

Datum:

Äntligen! Ett efterlängtat jullov är här! :D
På jullovet är planerna att vi ska köra mycket agility, kanske ta o hyra kungsörshallen, vara några dagar i Sälen och bara ta det lungt där! Träna mycket vardagslydnad med Diza också, så att hon lär sig grunderna.

Kanske är ni sugna på att se en film när Diza kör agility? Eller ja... Kör o kör... ;)
Förresten kan jag ju göra en till film (ungefär som den förra) om Diza istället för bara en agilityfilm, så ni får se lite mer av hur hon är :) Tycker faktiskt att hon har förändrats lite sen den förra filmen, hon har blivit säkrare nu :)

Idag fick Diza och Saga köra lite agility. Diza fick testa att belönas med leksak istället för godis. O det funka superbra :) Hon kampade o lekte med leksaken, och hon fick mer "go" när jag belöna med den istället för godis. Så leksak kommer vi nog fortsätta att belöna med!
Saga då, jo, hon körde också med leksak som belöning, dock ger det inte samma effekt som med Diza. Hon tycker om att kampa och leka med den och så, men jag tycker att hon blir så okoncentrerad o typ slarvig medan vi kör om hon belönas med den... Så jag belönade med godis istället i slutet av träningen... O då gick det bättre :)

Siri

Skulle vara jättekul att få se Diza köra agility!

2012-12-21 @ 17:42:56
URL: http://javasliv.blogg.se

Kommentera här: